Trans4mind
Trans4mind HU
A TRANS4MIND.COM, A VILÁG VEZETŐ INTERNETES SZEMÉLYISÉGFEJLESZTŐ PORTÁLJÁNAK PARTNERE
FasterEFT

"Az Igazi Önmagunkra találás elengedési folyamat." ~ Guy Finley

Túl sokat várunk el másoktól, az orvosoktól, amíg nem tudjuk, hogy a segítség mindig kéznél van. Az élet sokkal könnyebb és boldogabb lehet, mint ahogy azt sokan hiszik.

Sokmindent magunk akarunk kitalálni, megoldani, jó döntést hozni, eleget keresni, jó szülőnek lenni és sokszor falakba ütközünk, nem bírjuk, összezavarodunk, nem segít a logikus gondolkodás.

Az érzelmi problémákat nem lehet logikával megoldani.

Mindig segíthetsz magadon, amikor kellemetlenül vagy rosszul érzed magad.

Riszt orsolya FasterEFT terapeutával felfedezheted, hogyan teheted kellemesebbé és alakíthatod át az életedet.


Megtudod:

  • Érzés vagy érzet – mi a különbség?
  • Mi a problémád és hogy oldd fel?
  • Mikor használd a FasterEFT-t és hogyan?

Miért nem érezzük jól magunkat?

Az, hogy mennyire érzed jól magad a bőrödben, az pusztán attól függ, hogy önmagad vagy-e vagy éppen egy valakitől átvett viselkedést, szerepet, megoldást alkalmazol. Ezeket a reakciókat nem tudatosan tanultuk meg és nem is tudatosan választjuk, tehát igazándiból nem is a sajátunk, de mi annak hisszük őket. Amint sikerül elengednünk az automatikusan futó programjainkat, minden megváltozik! Egyre többször megengedjük magunknak, hogy az Igazi Önmagunk legyünk. Ezt egyelőre mindenki túl kevésszer teszi meg!

Riszt Orsolya megmutatja és alkalmazzod a leggyorsabb és leghatásosabb energia pszichológiai módszert, a FasterEFT-t, amellyel lebonthatod a korlátaidat és átalakíthatod a kisugárzásodat. Egy új életmódot alakíthatsz ki magadnak úgy, hogy először magadnak, majd később másoknak is segíthetsz minden nehéz helyzetben.


Ezen a tanfolyamon:

  • Megszabadulhatsz azoktól a meggyőződéseidtől, melyek korlátoznak az önmegvalósításodban
  • Elérheted, hogy nem függesz mások negatív hatásaitól
  • Elengedheted, hogy másoknak akarj megfelelni
  • Eloszlatod az aggodalmaidat, a félelmeidet, a fóbiáidat, ...
  • Oldhatod a súlyproblémáidat, a depressziódat, a veszteségeidet, a túlzott étvágyadat, a betegségeidet, ...
  • Megszüntetheted a fájdalmaidat, az álmatlanságodat, a rossz szokásaidat, az allergiádat, a fáradtságot, ...
  • Növelheted az önbecsülésedet és az önértékelésedet, a kreativitásodat, a teljesítő képességedet, a jókedvedet, ...
TE VÁLASZTASZ!!

BÓNUSZ:

Minden FasterEFT Workshop résztvevő ingyen csatlakozhat a FasterEFT Skype Körhöz 3 hónapig a tanfolyam után!!
Többet a FasterEFT-ről itt olvashatsz:
https://trans4mind.hu/eft.html

Robert Smith with Orsolya
Robert Smith Orsolyával Dealben, Angliában

Mi a FasterEFT?

Hogy milyenek vagyunk, az azon alapul, hogy milyen meggyőződéseink vannak. Ezeket a meggyőződéseket a minket ért emlékek, élmények alakítják ki. Akkor van problémánk, ha kellemetlen érzések kapcsolódtak a történtekhez, mert ezek akkor is meghatározzák a jelenünket, ha nem emlékszünk rájuk. Ezekkel foglalkozunk. A FasterEFT közben átfordulnak a rossz érzések, így az emlék megmarad, de a negatív hatása megszűnik, következésképp másképp kezded látni a világot.

A FasterEFT az NLP (Neuro-lingvisztikai Programozás), az EFT, a BSFF és a Matrix Reimprinting legjobb elemeinek a szintézise, de kihasználja a tudatnak a fantasztikus öngyógyító képességét is. Robert G. Smith dolgozta ki sok éves tanulás és több ezer emberrel való foglalkozás során.

A személyiségfejlődés bármely szintjén tudatosan alakíthatod a tudatalattidat.

Robert Smith magyar feliratos FasterEFT videóit itt nézheted meg: Videók magyar felirattal


Ki Riszt Orsolya?            Open Mind ~ Open Heart

Riszt Orsolya egyetemi tanár volt, majd EFT terapeuta, tudatosság fejlesztésre specializálódott coach és FasterEFT terapeuta. Több módszert használ arra, hogy ügyfelei önmagukra találjanak, kibontakozzanak, kialakítsák belső békéjüket vagyis élvezzék az életüket, tudatosan ragyogjanak. Ennek az örömteli állapotnak az eléréséhez a legegyszerűbb és a leggyorsabb módszer az, ha elengedik az őket hátráltató meggyőződéseiket és azokat a régi, újra és újra visszatérő gondolatokat, programokat a fejükből, amelyek már nem segítik, hanem gátolják őket. Erre Orsolya korábban az EFT-t, mostmár leggyakrabban a FasterEFT-t használja.

Orsolya ügyfelei és a tanfolyamain résztvevők mindig könnyebb szívvel és mosolyogva távoznak, mint ahogy jöttek, örülnek a kellemes változásoknak, amelyeket magukon és magukban tapasztalnak és megdöbbennek, hogy mennyi mindent tehetnek saját magukért.

Orsolya 30 éve tanít és most is tanul, 3 kontinensen voltak / vannak ügyfelei.


Képzeld el, hogy eztán mindig tudsz magadon segíteni, amikor kellemetlenül érzed magad.

Képzeld el, hogy bármi történik, mindig kéznél van a megoldás!

Ilyen érzés az, amikor megtanulod felismerni és elengedni a tudat alatti visszafogó meggyőződéseidet és programjaidat, amelyek megakadályoznak az önmegvalósításban, a céljaid elérésében.

Időpont

2017 október 7-8. alap tanfolyam
2017 október 21-22 haladó tanfolyam


Kezdődik:

pontosan 9:30
Vége: kb 17:30 órakor


Helyszín:

1148 Budapest, Jerney utca 31-33, AURA KRONO Stúdió


ITT FIZESD BE:

36.000 Ft / hétvége / 1 fő

54.000 Ft / hétvége / 2 fő

2 hétvége 30% kedvezménnyel: 50.400 Ft / 1 fő

2 hétvége 30% + 50% kedvezménnyel: 75.600 Ft / 2 fő


Vagy itt jelentkezz:

Szervezi: Elek Andrea Parapszichológus, hangterapeuta 0630/3357041

küldj e-mailt

Vélemények

„Köszönöm még egyszer a hatalmas lehetőséget, hogy részt vehettem egy ilyen csodás tanfolyamon. Már most látom, hogy sokat segítettél, illetve mostantól a beillesztem a mindennapjaimba a gyakorlatokat és az egész gondolkodásmódot.”
T. Sz.

„A tegnapi napindítás nagyon klassz volt! Tényleg szenzációs az ötleted ! :) Nagyon jól is működik! Én bevezetném ezt az iskolákban, a munkahelyeken, stb... lehetőségek száma korlátlan.... A kopogtatás után én is több mindent tudtam intézni.”
Glória

„Tudod milyen sokszor eszembe jutnak azok a gondolatok amiket ott tanítottál nekünk? Amikor azt hallom, hogy emberek ítélkeznek mások felett, vagy minősítenek másokat, esetleg én is ebbe a hibába esek, akkor megszólal a csengő a fejemben. Nem minősítek, mert biztos megvan rá a jó oka, hogy olyan amilyen, vagy azt tegye, amit.”
DKM

„.. hadd mondjam el, hogy az eddigi foglalkozásokat nagyon élveztem és remek hatással voltak rám!! Köszönök mindent!!”
Ilaria, Olaszország

„Fantasztikus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Köszönöm! Végre rájöttem hogy azzal nem oldom meg a problémát, ha nem engedem el a dühömet
Én minden nap dícsérlek, ahányszor csak elégedett vagyok magammal. Ezt az érzést a te segítségeddel érem el !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
BB

„Orsolya, Köszönöm szépen a tegnapi foglalkozást. Valami olyant adtál... ilyennek tán még soha nem éreztem a lelkem, ez egy könnyű, szabad szép érzés. Mintha a sok régi fölöslegessé vált kacatot letettem volna, ez olyan. És ez így is van ezt tudjuk jól. Köszönöm ezt a csodát.”
Kati

„... kérdéseid jó kis önelemzésre csábítanak. Azt érzem, hogy szép lassan egyre jobban lassulok, és ez így jó, tetszik ez az út. Egy út ami a békéről, nyugalomról, szeretetről, egészségről szól. Nagyon jól érzem magam most.
Segít a kopogtatás, annyi sok érdekes helyzet, szituáció, érzés jön. Csak győzők figyelni közben és megélni őket. Igen,igen,igen ismerkedem önmagammal és élvezem a társaságom:-)”
K. Sz.

„Már nagyon várom a találkozást, a szavaid mindig olyan megnyugtatóak, kellemesen hatnak rám.”
H.

„Tegnap még nem tudtam megfogalmazni se magamnak, sem nektek, hogy mi is volt a tanulság a tegnap estéből, de ahogy még este leírtam az érzéseimet, rögtön tudtam. Nagyon hasznos volt számomra és örülök, hogy ott voltam, pedig mint írtam jelenleg nem dolgozom és minden forintra szükségem van.”
I.

„Nagyon jó állapotba kerültem a tanfolyamon. Kezdem magam és az önbizalmamat helyére tenni. Tudatosan figyelem a gondolataimat, cselekedeteimet, érzelmeimet és szavaimat. Törekszem arra, hogy mindenkihez kivétel nélkül szeretettel szóljak, tartalomtól függetlenül. Barátokra is találtam és szeretném tartani velük a kapcsolatot. Tegnap gyönyörű időt töltöttünk együtt a férjemmel az őszi Balatonnál. Közeledek hozzá, ezt világosan látom és ezt is Neked köszönhetem. Rengeteget adott ez a tanfolyam. Szerintem egy idő után rongyosra forgatom a füzetet. Szombaton találkoztam a tanfolyam után az egyik barátnőmmel, azt mondta, hogy sosem látott még ilyen szépnek. Tehát a tanfolyam valóban ragyogóvá tett. Hihetetlen! Nem győzök elég hálás lenni Neked és az Univerzumnak, hogy ott lehettem a tanfolyamon. Köszönöm.”
M.

„Orsolyám! Felejthetetlen volt a három nap, amit együtt töltöttünk. Nem szeretnék nagy szavakat használni, de sokkal többet kaptam mint amit vártam. Vonzó tiszta egyéniséged, tudásod segített abban hogy újra kezdem jól érezni magam a bőrömben. Hálás köszönet. VÁROM a következő találkozást! Ölellek.
I.

„Nagyon örülök ,hogy megismerhettelek. Köszönöm ezt a lágy szellőt, amit magaddal hordozol, felfrissíti az embert, boldoggá teszi, és valamiféle olyan ősbizalom érett meg bennem, amit újra meg újra köszönök.”
A.

„Drága Orsolyám!!!! Most már mindent tisztán látok! Minden leülepedett és ragyogok. Sorra megtörténnek velem azok az élethelyzetek amire eddigi életem során vágytam. Most, mióta önmagam vagyok, felismernek és emlékeznek rám az emberek. Minden reggel korán kelek, bekapcsolom a kedvenc meditációs zenémet és magamban vagyok. És ami még nagyon fontos hogy képes vagyok igazán önmagamból rajzolni! Leülök és csak úgy rajzolok, hagyom, hadd vezessen a kezem illetve a szívem. Az, hogy köszönöm, kevés arra, amit most érzek. Szívem minden szeretetét küldöm neked egy ölelésben!!!!!!”
B.

Elengedem